Lezing : GAAT NIET DOOR Lunchbijeenkomst op 28 oktober 2014 met arbeidsrecht 2015 en social media en arbeidsrecht als thema's.

dinsdag 28 oktober 2014 om 11:30

Beste Leden,

Op 28 oktober organiseren we een luchbijeenkomst in Partycentrum Landlust.

We ontvangen u graag vanaf 11.30 uur. Om 12.00 uur gaan we gezamenlijk lunchen en om 12.45 uur zullen twee actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen de revue passeren:

 Arbeidsrecht in 2015 ingrijpend op de schop ...bent u er klaar voor .....?
Op 10 juni 2014 is de Wet Werk en Zekerheid aangenomen. Dit betekent dat er met ingang van 1 januari 2015 gefaseerd ingrijpende veranderingen in werking gaan treden. Sinds de invoering per 1 januari 1999 van de Wet Flexibiliteit en Zekerheid zijn er niet  meer zulke grote veranderingen op het terrein van het arbeidsrecht  ingevoerd. Zowel voor werkgever als werknemer zullen de gevolgen van deze wetgeving goed voelbaar worden. In vogelvlucht zult u aan de hand worden meegenomen door deze nieuwe wetgeving.

Social Media......de digitale snelweg en het arbeidsrecht
Social Media is voor velen van ons onlosmakelijk verbonden met het leven van alle dag. Wat kan echter wel en wat kan (zeker) niet in arbeidsrechtelijke zin.  .

Om uiterlijk 14.30 uur zullen we de bijeenkomst afronden.

We zijn ervan overtuigd dat we weer een zeer interessant programma voor u hebben samengesteld en bevelen dit dan ook van harte aan. Daarnaast is het uiteraard ook weer een goede gelegenheid om uw vakgenoten de hand te schudden en met hen van gedachten te wisselen.

We zien uw graag op 28 oktober aanstaande.

 

Het bestuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






Locatie

Partycentrum Landlust in Nieuwdorp

Spreker

Dhr. mr. Raymond Poublon van DAS Rechtsbijstand

Kosten leden

€ 15,-

10 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

20

Maximum aantal inschrijvingen

50

Terug