Cursus : OPEN INSCHRIJVING Wft PE Plus beroepskwalificatie Inkomen

donderdag 01 januari 2015

 

OPEN INSCHRIJVING

Er is nog geen datum vastgesteld voor deze opleiding. U kunt wel al inschrijven. Zodra er 8 kanditaten zijn ingeschreven zal er een datum worden vastgesteld.

In deze training staan de onderwerpen van de afzonderlijke Beroepskwalificaties centraal. U dient vooraf de toegezonden digitale syllabus te bestuderen. Op deze trainingsdag wordt ingegaan op de onderwerpen die hoogst waarschijnlijk aan de orde komen tijdens het examen. Ook wordt u getraind in de vraagstelling van het examen. Na deze dag bent u in staat om examen te doen indien u ook de “vaardigheidstraining” heeft gevolgd. Hiervoor dient u zich nog apart aan te melden. Deze combi training (van verschillende modules binnen de beroepskwalificatie) sluit volledig aan op het combi examen. Het voordeel hiervan is dat u in totaal minder vragen heeft te beantwoorden dan wanneer u per module examen doet.

De kosten voor deze training zijn inclusief DIGITALE syllabus en oefenmateriaal. Indien u een geprinte/ingebonden versie van de syllabus wilt ontvangen kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar info@assurantieclubzeeland.nl. Hiervoor wordt € 50,- EXTRA in rekening gebracht. De lunch wordt u aangeboden door De Zeeuwse Verzekeringen.

 

Locatie

Kantoor de Zeeuwse Verzekeringen, Houtkaai 11 in Middelburg

Docent

Arnold Erhardt

Kosten leden

€ 195,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

8

Maximum aantal inschrijvingen

15

Terug