Borrel : De Zeeuwse Assurantieborrel met Zeeuwse streekproducten

vrijdag 25 september 2015 om 16:00

 

 

Dit keer staat de Zeeuwse Assurantieborrel in het teken van Zeeuwse streekproducten. We zijn te gast bij Wijnhoeve De Kleine Schorre (www.dekleineschorre.nl) die kwalitatief hoogwaardige wijnen produceren. U wordt in de gelegenheid gesteld om hiermee kennis te maken tijdens een wijnproeverij.

 

Tevens zal Fabian Franse en zijn collega's Rudolff van der Werf en Sander van Donge van DEKRA ons meenemen in de praktijk van een aantal (grote) schadegevallen om ut te laten zien wat hier allemaal bij komt kijken. Zeer interessant voor medewerkers die dagelijks met schadebehandeling te maken hebben, maar ook heel nuttig voor iedere Adviseur Schade Verzekeringen.

 

De Zeeuwse Assurantieborrel wordt mogelijk gemaakt door de Zeeuwse Verzekeringen en daarom zijn er voor u geen kosten aan verbonden.

 

De bijeenkomst duurt van 16.00u tot 19.00u.

 

PROGRAMMA

 

16.00u Ontvangst met koffie/thee en een Zeeuwse bolus

 

16.30u "Schade praktijkgevallen door de ogen van een expert" door Fabian Franse van DEKRA

 

17.15u Wijnproeverij waarbij u 3 wijnen van "De Kleine Schorre" kunt proeven in combinatie met streek kaas   en 3 bijpassende "Zeeuwse Zilte Zaligheden". Daarna heeft u nog ruimschoots de gelegenheid elkaar te spreken onder het genot van een goed glas wijn of ander drankje

 

Na afloop is er voor ieder een verrassing voor thuis!!

 

Wij rekenen op uw komst!! 

Locatie

Wijnhoeve De Kleine Schorre, Zuiddijk 4, 4315 PA Dreischor

Spreker

Fabian Franse, Rudolff van der Werf en Sander van Donge (DEKRA)

Kosten leden

€ 0,-

34 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

30

Maximum aantal inschrijvingen

60

Terug