Workshop : Masterclass Non-verbale Communicatie

dinsdag 31 januari 2017 om 14:00

 

 

 

 

Leer je klant in één oogopslag kennen!

 

 

 

Je bent deskundig en je beheerst je vak als geen ander. En dan toch zijn er momenten dat je denkt: Waarom lukte het niet in dat ene gesprek? Of ben je verbaasd dat je steeds dezelfde reactie krijg, ondanks de andere insteek die je had gekozen.

 

 

 

Eén van de aspecten waar we veel van missen is het Gesprek zonder Woorden. Mensen zeggen veel ook al uiten ze geen woord. In de dagelijkse praktijk van een adviseur kun je je voordeel doen met kennis over non-verbale signalen en zo de situatie beter inschatten. Recent wetenschappelijk onderzoek toont zelfs een verband aan tussen non-verbale signalen en gedrag (drijfveren, communicatiestijl, kwaliteiten en valkuilen). In deze workshop wordt je op praktische wijze meegenomen in dit gedachtegoed en werken we met een app, you tube filmpjes en foto's van BN-ers. 

 

 

 

Zicht krijgen op de non verbale signalen van je klant, zal je in staat stellen het adviesgesprek beter te sturen.

 

 

 

Daniëlle Regnerij van INgeZicht heeft zich de afgelopen jaren, door middel van verschillende opleidingen, in non-verbale communicatie gespecialiseerd. Zij weet de wetenschappelijke inzichten met concrete adviezen in de praktijk voor jou te vertalen. Je kunt er mee aan de slag in jouw dagelijkse werkpraktijk. Klik hier voor een filmpje.

 

 

 

Inhoud masterclass non-verbale communicatie

 

 

 

–Onderdeel 1: Een overzicht van de belangrijkste wetenschappelijke onderzoeken over non-verbale communicatie. Ekman en de zeven universele basisemoties en Matsumoto over onze aangeboren non-verbale signalen.

 

–Onderdeel 2: Non-verbale communicatie gaat digitaal. De laatste ontwikkelingen en toepassingen. We kijken samen naar een app met emotieherkenningssoftware.

 

–Onderdeel 3: Het wetenschappelijk model van Fischer. De mogelijkheid om drijfveren, kwaliteiten en valkuilen van jezelf en de ander te ontdekken door het Gesprek zonder Woorden te leren lezen.

 

–Onderdeel 4: De mogelijkheid je eigen impact terug te zien met een individuele video analyse (informatie-onderdeel).

 

–Onderdeel 5: Zelf oefenen met foto’s van bekende Nederlanders en you tube filmpjes

 

 

 

 

 

 

Locatie

Kantoor De Zeeuwse Verzekeringen, Houtkaai 11, 4331 JR Middelburg

Docent

Daniëlle Regnerij

Kosten leden

€ 95,-

Maximum aantal inschrijvingen bereikt.

Minimum aantal inschrijvingen

8

Maximum aantal inschrijvingen

16

Terug