Vergadering : Algemene Ledenvergadering met presentatie van De Vereende (voorheen bekend als Rialto)

woensdag 31 mei 2017 om 14:30

 

Beste leden,

 


Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Assurantieclub Zeeland op woensdag 31 mei 2017 bij De Goederenloods in Goes. 

 

Programma:

 

14.30 uur: ontvangst

 

15.00 uur: vergadering

 

16.00 uur: presentatie door Bert Sonneveld van de Vereende

 

Bert Sonneveld is sinds begin 2016 verantwoordelijk voor Marketing & Acceptatie en lid van het vijfkoppig MT van de Vereende. Daarvoor is hij twee jaar directeur van de FFP geweest. Verder is Bert actief binnen het CDA als lid van het dagelijks bestuur van het CDA in Noord-Holland en voorzitter van de buitenlandcommissie. Zijn motto is ‘luistert en doet’ door ‘van buiten naar binnen’ te werken. 

  

Bert is te kenmerken door zijn doorzettingsvermogen, analyserend vermogen en snelheid van handelen. Mensen die met hem hebben gewerkt, beschrijven hem als verbinder, koersvast en vis in het water in complexe bestuurlijke omgevingen. Bert formuleert visie, missie en strategische doelen en koppelt deze moeiteloos aan de operatie. Hij is eigenzinnig, komt zijn afspraken na en heeft de ambitie om de beste te zijn. De stijl die het beste bij hem past, is die van vernieuwer en van realisator. 

   

De Vereende biedt verschillende typen oplossingen voor bijzondere risico’s en bijzondere schades. Enerzijds als schadeverzekeraar en anderzijds als organisatie die het management voert over verschillende activiteiten, pools en fondsen. De Vereende is een bedrijf met kundige medewerkers en een zeer diverse set aan stakeholders. Maar de Vereende is bovenal een bedrijf waar vanuit een bijzondere en maatschappelijke missie veel kansen liggen.

 

Het verzekeringsonderdeel van de Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere zaken. Wij hebben de kennis en kunde om verzekeringsoplossingen op maat te bieden. Daarin zijn we uniek. Elk verzoek dat we krijgen, onderzoeken we nauwkeurig. Hoe moeilijker de vraag, hoe mooier onze uitdaging om met een passende oplossing te komen.

 

Bert geeft ons op woensdag 31 mei een inkijkje in alle activiteiten van de Vereende. Zo komen onder andere het Waarborgfonds, NLbureau, FMG en NHT langs.

 

 

 

17.00 uur: borrel

 

18.30 uur: einde bijeenkomst

 

We hopen u woensdag 31 mei te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

 

 

 

 

 

Locatie

De Goederenloods, Altebert Plesmanweg 23, 4462 GC GOES

Spreker

Bert Sonneveld van de Vereende (voorheen Rialto)

Kosten leden

€ 0,-

25 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

20

Maximum aantal inschrijvingen

50

Terug