Lezing : Ontbijtsessie Assurantieclub Zeeland met thema AVG door Adfiz

dinsdag 16 januari 2018 om 8:00

Assurantieclub Zeeland organiseert in samenwerking met brancheorganisatie Adfiz een ontbijtsessie voornamelijk in het teken van de invoering van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018.

Deze bijeenkomst biedt een uitstekende mogelijkheid om in de eigen regio kennis op te doen over dit belangrijke onderwerp onder het genot van een lekker ontbijtje.

Omgaan met AVG
De invoering heeft een grote impact. De wetgeving is erg breed, complex en juridisch. Voor de meeste adviseurs en kantoren is het lastig om de wetgeving te vertalen naar de praktijk. Adfiz komt met een praktische vertaling voor financieel adviseurs door het te vertalen in een Gedragscode Privacy. Na goedkeuring van de Autoriteit Persoonsgegevens zal de gedragscode voor de hele markt beschikbaar gesteld worden. Bettie Hoogsteen neemt ons hierin mee.

Bettie Hoogteen
Bettie Hoogsteen is senior adviseur public affairs en beleid bij Adfiz, de branchevereniging voor onafhankelijk adviseurs in financiële zekerheid. Bettie is verantwoordelijk voor het Privacy-dossier en werkt samen met compliance- en privacy-experts van diverse leden in een speciale klankbordgroep om de nieuwe regels zo praktisch mogelijk te vertalen.

Schrijf in en verzeker jezelf en je collega’s van een plek aan de ontbijttafel!

Locatie

De Goederenloods Goes

Spreker

Bettie Hoogsteen

Kosten leden

€ 15,-

Kosten niet leden

€ 15,-

42 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

20

Maximum aantal inschrijvingen

100

Terug