Borrel : Jos Burgers!

donderdag 21 november 2019 om 15:00

Assurantieclub Zeeland heeft, in samenwerking met De Zeeuwse, één van de meest gevraagde managementsprekers naar Zeeland gehaald! Deze keer hebben we groot uitgepakt omdat De Zeeuwse 80 jaar bestaat en onze assurantieclub 70 jaar.

Wat kunt u verwachten?
Mocht je Jos niet kennen: Jos is een energieke spreker. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden. Een aantal video's van hem zijn hier terug te vinden.

Bestsellers
Jos heeft diverse bestsellers geschreven op het gebied van management boeken (Relatiebeheer als groeistrategie, No Budget Marketing, Klanten zijn eigenlijk nét mensen) en management romans (Hondenbrokken, Geef nooit korting!, Gek op Gaten, Wet van Snuf, Een fan per dag).

Dit mag je niet missen!

Datum
Donderdag 21 november 2019 om 15.00 uur.

Programma
15.00 - 15.30 uur: Inloop met koffie en thee.
15.30 - 17.00 uur: Jos Burgers.
17.00: Borrel met mogelijkheid tot bezoek aan het museum.
Bezoek aan het museum op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een vrijwilliger, er zijn enkele vrijwilligers aanwezig speciaal voor ons!

Locatie
Bevrijdingsmuseum Zeeland, Coudorp 41, 4455 AH Nieuwdorp (website).

Kosten leden
Kosteloos aangeboden door De Zeeuwse

Locatie

Bevrijdingsmuseum Zeeland, Nieuwdorp

Spreker

Jos Burgers

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 0,-

Maximum aantal inschrijvingen bereikt.

Minimum aantal inschrijvingen

25

Maximum aantal inschrijvingen

110

Terug