Workshop : Workshop complexe aansprakelijkheid zakelijk schade door Anita Hol

dinsdag 06 december 2022 om 13:00

Beste leden,

Op verzoek van de Assurantieclub komt Anita Hol de workshop complexe aansprakelijkheidsrisico zakelijk schade in Zeeland verzorgen. Deze vindt plaats op dinsdag 6 december van 13.00 uur tot 16.30 uur bij De Zeeuwse in Middelburg.

Zakelijk schade is voor veel kantoren op dit moment een belangrijke groeimarkt. De concurrentie zal dus breder en intensiever worden. Tegelijkertijd is te zien dat de samenleving alleen maar complexer wordt.

Als adviseur zakelijk schade vergroot u uw onderscheidende kracht wanneer u in gesprekken met relaties direct signaleert dat bepaalde constructies kunnen leiden tot complexe aansprakelijkheidssituaties.

Tijdens de training gaat Anita Hol-Bubeck in op een aantal complexe aansprakelijkheidsrisico’s waarbij deelnemers actief worden uitgedaagd te herkennen waarom de situatie complex is, aan welke punten extra aandacht moet worden gegeven en welke mogelijke verzekeringsoplossingen onderzocht kunnen worden.

Aan de orde komen onder meer de complexe risico’ s op de volgende gebieden:

  • de wettelijke regelingen rondom aansprakelijkheid van en door ingeleende, ingehuurde arbeidskrachten ( ook ZZP’ers die elkaar inhuren);
  • de betekenis van de diverse soorten vrijwarings- en exoneratiebedingen in de praktijk;
  • de dekking van en voor de diverse partijen op de diverse aansprakelijkheidsverzekeringen ( AVB, beroepsaansprakelijkheid, AVB dekking in de CAR-verzekering, WAM etc.);
  • de verhaals(on)mogelijkheden van een uitbetaalde schadevergoeding op elkaar en van de schadeverzekeraar.
  • verwerker of verwerkingsverantwoordelijke en de onderlinge aansprakelijkheid en aansprakelijkheid jegens derden.

Locatie

De Zeeuwse Verzekeringen Park Veldzigt 57 in Middelburg

Docent

Anita Hol-Bubeck

Kosten leden

€ 150,-

13 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

12

Maximum aantal inschrijvingen

15

Terug