woensdag 15 december 2021

Opleiding schadebehandelaar financieel advieskantoor komt naar Goes!

Op verzoek van een aantal leden heeft Assurantieclub Zeeland aan DFO gevraagd of Anita Hol-Bubeck de zevendaagse opleiding 'schadebehandelaar financieel advieskantoor' ook in Zeeland wil geven. Hier werken DFO en Anita Hol-Bubeck graag aan mee en vandaar dat wij tot onderstaand aanbod zijn gekomen.


donderdag 16 september 2021

ALV & interactieve webinar vitale klanten en medewerkers

Hierbij nodigen wij jullie uit voor onze algemene ledenvergadering op 14 oktober 2021 met aansluitend een interactieve webinar: tips voor vitale klanten en medewerkers in samenwerking met de Federatie van Assurantieclubs.

Fysieke bijeenkomst 
We hebben gekozen voor een fysieke ALV én de interactieve webinar samen met elkaar te volgen. Er is gelegenheid om vanuit de zaal vragen te stellen via de interactive webinar. Er is een medewerker van a.s.r. Vitality aanwezig. Het is overigens ook mogelijk om alleen de webinar vanuit huis of kantoor te volgen.


donderdag 10 juni 2021

Webinar Federatie van Assurantieclubs: bestuurdersaansprakelijkheid en de WBTR

Op 22 juni 2021 vanaf 16:30 uur organiseert de Federatie van Assurantieclubs het webinar ‘#FvActueel: bestuurdersaansprakelijkheid en de eisen van de WBTR per 1 juli 2021’. Voorzitter van de Federatie, Bert Sonneveld, ontvangt Kathelijne Baetsen, advocaat/partner van Stadermann Luiten Advocaten, en Bjorn van der Poel, manager bestuurdersaansprakelijkheid bij Markel Insurance.


dinsdag 30 maart 2021

Uitnodiging webinar VPV Rotterdam: Vitale mensen maken een vitale organisatie

Collega assurantieclub VPV Rotterdam nodigt ons uit voor een webinar op 15 april om 15.00 uur. 


dinsdag 30 maart 2021

Webinar Federatie van Assurantieclubs: kansen op de levensverzekeringsmarkt

Op 21 april 2021 vanaf 16:30 uur organiseert de Federatie van Assurantieclubs het webinar ‘FvActueel: kansen op de levensverzekeringsmarkt’. Voorzitter van de Federatie, Bert Sonneveld, ontvangt Joke Verbaan, operationeel manager De Hoop, en Alex Erlings, financieel planner bij en eigenaar van MYLA finance.


dinsdag 23 maart 2021

PE via Assurantieclub Zeeland (mei & juni 2021)

De uitslag van de enquête over PE was duidelijk. Ruim 70% heeft interesse in een virtuele training van Lindenhaeghe via Assurantieclub Zeeland.


woensdag 10 februari 2021

Wegens succes 2de uitnodiging interactief webinar invoering WA Direct

Het zal u niet zijn ontgaan. Midden december vorig jaar hebben de leden van het Verbond van Verzekeraars ingestemd met de invoering van directe schadeafhandeling voor particuliere personenauto’s per 1 juli a.s.: oftewel WA Direct, zoals wij het noemen binnen de verzekeringsbranche.


woensdag 10 februari 2021

Nieuwe penningmeester: Bart Meeuwisse

Assurantieclub Zeeland heeft een nieuwe penningmeester: Bart Meeuwisse.


woensdag 06 januari 2021

Webinar Federatie van Assurantieclubs: betekenisvol ondernemen verhoogt klanttevredenheid

In toenemende mate zijn wij er ons allemaal van bewust dat het zo niet echt verder kan. De grenzen van wat de aarde aan kan, worden langzaam maar zeker bereikt. Wij allemaal worden gevraagd om ons steentje bij te dragen. Makkelijker gezegd dan gedaan zullen veel mensen denken. Hoe pak ik dit aan, waar moet ik beginnen en wat vinden mijn klanten hier allemaal van?

Als financieel adviseur sta je jouw klanten bij op belangrijke momenten in hun leven/ondernemen. Alleen daarmee geef je al betekenis en ben je gericht op optimale klantbeleving. Maar hoe bewust doe je dat? Hoe wordt je relevant(er) voor jouw klanten, werknemers en andere stakeholders? Hoe blijf ik authentiek en geloofwaardig? Als je al deze factoren hebt afgewogen, dan is een nieuwe koers binnen handbereik.


woensdag 11 november 2020

Webinar Federatie van Assurantieclubs met Wopke Hoekstra

Bert Sonneveld (voorzitter Federatie van Assurantieclubs) gaat in gesprek met 'het veld' na het vertonen van een videoboodschap van de minister van Financiën Wopke Hoekstra over het belang en de impact van onafhankelijk financieel adviseurs. Hoe zien we het provisieverbod? Wat moeten we nu met actieve transparantie? En schaffen we PE af door PA op te waarderen?

Een pittig gesprek met 'het veld'. Op dinsdag 24 november vanaf 15:30 uur.

Opgeven graag via https://deweekvan.amweb.nl/wopke-hoekstra


maandag 13 april 2020

Uitnodiging webinar: #coronacrisis; impact op en kansen voor u en uw klanten

Op woensdagmiddag 6 mei 2020 van 15:00 – 16:00 uur organiseert de Federatie van Assurantieadviseurs een webinar over hoe de coronacrisis impact heeft op en kansen biedt voor u en
uw klanten.


donderdag 12 maart 2020

Coronavirus: alle activiteiten afgelast

Naar aanleiding van de berichtgeving vandaag door de Rijksoverheid heeft het bestuur besloten om alle activiteiten van de Assurantieclub Zeeland op te schorten tot nader order.


maandag 24 februari 2020

Mooi artikel in de Beursbengel over ons 70-jarig jubileum

In de laatste editie van vakblad De Beursbengel stond een mooi artikel over ons 70-jarig jubileum. Klik op de downloadknop om het artikel te lezen.

Meer informatie

donderdag 06 februari 2020

Ben je bewust efficient, effectief en energiek?

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met De Zeeuwse, geheel kosteloos haar leden een interessante bijeenkomst aan met een aansluitende borrel op een mooie locatie!


woensdag 11 december 2019

Uitnodiging: nieuwjaarsontbijtsessie WAB/Arbeidsrecht

Assurantieclub Zeeland organiseert traditioneel het nieuwjaarsontbijt in de eerste maand van het nieuwe jaar.


dinsdag 12 november 2019

Uitnodiging workshop: Jaarrekening lezen (extra ochtendsessie)

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met DFO, haar leden de workshop “jaarrekening lezen” aan.


maandag 11 november 2019

Gezocht: nieuwe penningmeester!

Onze huidige penningmeester Edward heeft na een mooi termijn van 5 jaar aangegeven zijn functie neer te willen leggen. Om deze reden zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester voor ons bestuur.


zondag 13 oktober 2019

Nieuwe data PE opleidingen

Helaas hadden we niet genoeg inschrijvingen ontvangen voor onze PE sessies in oktober en december. Assurantieclub Zeeland biedt haar leden weer een nieuwe reeks met PE mogelijkheden aan in samenwerking met Lindenhaeghe.


maandag 23 september 2019

[programma bekend] Uitnodiging borrel: Jos Burgers!

Assurantieclub Zeeland heeft, in samenwerking met De Zeeuwse, één van de meest gevraagde managementsprekers naar Zeeland gehaald! Deze keer hebben we groot uitgepakt omdat De Zeeuwse 80 jaar bestaat en onze assurantieclub 70 jaar.


maandag 26 augustus 2019

Uitnodiging workshop: Zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met DFO, haar leden de workshop “zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen” aan. Anita Hol-Bubeck deelt met je de recente ontwikkelingen, jurisprudentie en de gevolgen hiervan voor de adviespraktijk op het gebied van zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen.


maandag 26 augustus 2019

Uitnodiging workshop: Particuliere aansprakelijkheid

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met DFO, haar leden de workshop “particuliere aansprakelijkheid” aan. In deze workshop worden vragen van vakgenoten -zowel adviseurs als schadebehandelaars- over particuliere aansprakelijkheidsrisico’s en de dekking op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) besproken aan de hand van jurisprudentie en praktijkvoorbeelden. De deelnemers kunnen in de workshop actief deelnemen door zelf ook praktijkvoorbeelden in te brengen.


zaterdag 24 augustus 2019

Uitnodiging lezing Collectief inkomensadvies en onderscheidend vermogen

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met Felison Assuradeuren, geheel kosteloos haar leden een lezing “Collectief inkomensadvies en onderscheidend vermogen” aan.


zondag 18 augustus 2019

Nieuwe reeks PE & SEH Opleidingen

Na een succesvolle vorige periode biedt Assurantieclub Zeeland haar leden weer een nieuwe reeks met PE & SEH mogelijkheden in samenwerking met Lindenhaeghe en MMK Opleidingen.


dinsdag 30 april 2019

Uitnodiging ALV & kennissessie door Paree

Hierbij nodigen wij u uit voor onze algemene ledenvergadering op 6 juni 2019 met aansluitend een kennissessie ‘Elektrakeuring’ verzorgd door Paree uit 's-Heerenhoek.


maandag 18 maart 2019

Uitnodiging workshop: Inzicht in nazorg, inclusief concrete hulpmiddelen!

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met DFO, haar leden de workshop “nazorg” aan.


donderdag 28 februari 2019

Uitnodiging lezing: voertuigcriminaliteit

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met De Zeeuwse, geheel kosteloos haar leden een lezing “voertuigcriminaliteit” aan.


maandag 21 januari 2019

Uitnodiging workshop: Opruimkosten, hoe zit dat nou ook alweer?

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met DFO, haar leden de workshop “opruimkosten” aan.


vrijdag 07 december 2018

Uitnodiging ontbijtsessie Assurantieclub Zeeland met thema Horizontale Waterschade

Assurantieclub Zeeland organiseert in samenwerking met NXXS ingenieurs en adviseurs een ontbijtsessie voornamelijk in het teken van Horizontale waterschade.


maandag 19 november 2018

Uitnodiging workshop: Bedrijfsschade, complexer dan je denkt!

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met DFO en Context, haar leden de workshop “bedrijfsschade” aan.


donderdag 25 oktober 2018

Uitnodiging Try-Out Maikel Harte 'Comedia della Harte'

Hierbij nodigen wij u uit voor onze assurantieborrel op 30 november 2018 met Maikel Harte.


maandag 01 oktober 2018

Uitnodiging assurantieborrel en kennissessie fraude door Interbank

Hierbij nodigen wij u uit voor onze assurantieborrel op 1 november 2018 met vooraf een kennissessie ‘Fraude’ verzorgd door Interbank.


dinsdag 18 september 2018

Nieuw: plaatsing vacatures in onze branche

Als extra service bieden wij onze leden de mogelijkheid om een vacature te publiceren via onze website en social media kanalen. Een perfecte doelgroepbenadering!

Wilt u uw vacature onder de aandacht brengen bij onze leden? Maak gebruik van deze gratis dienst en mail de vacature naar info@assurantieclubzeeland.nl.

assurantieclubzeeland.nl/vacatures


dinsdag 18 september 2018

LAATSTE KANS! Uitnodiging jubileumfeest 70 jaar Federatie van Assurantieclubs

Je kan nog aanmelden! Op 11 oktober 2018 viert de Federatie van Assurantieclubs haar 70-jarig bestaan. Alle leden zijn welkom op het jubileumfeest dat in het prachtige Wijnhuis Robbers & Van den Hoogen te Arnhem gehouden zal worden. Kom ook naar dit gezellige feest en schrijf je in!


dinsdag 17 juli 2018

Uitnodiging workshop: Wat is er aan de hand rondom asbest?

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met DFO en asbestspecialisten expertisebureau Lengkeek, haar leden de workshop “asbest” aan. Omdat er veel belangstelling is, organiseren we een extra sessie in de ochtend!


maandag 09 juli 2018

Aanbod najaar PE & SEH via Assurantieclub Zeeland

Wegens de succesvolle eerste ronde tijdens het voorjaar, willen wij ook dit najaar exclusief aan onze leden een aantal PE sessies en de jaarlijks terugkerende SEH cursus aanbieden.


woensdag 06 juni 2018

Stukken ALV donderdag 7 juni 2018

Beste leden,

Hierbij de agenda en het jaarverslag 2017 van de secretaris en de studiecoördinator.

De concept notulen van de ALV 2017 zijn hier terug te vinden.

Download de agenda 2018 en het jaarverslag 2017

dinsdag 24 april 2018

Wacht niet te lang! Wft PE Opleidingen

In januari hebben wij jullie geïnformeerd over de Wft PE Opleidingen die aangeboden worden via de Assurantieclub Zeeland onder leiding van Lindenhaeghe.  Een 3 uur durende cursus met aansluitend examen op een centraal gelegen locatie in Zeeland.

Ruim 180 collega’s hebben tot nu toe deze kans aangegrepen. En niet onverdienstelijk, ruim 96% is geslaagd voor PE Zakelijk, Inkomen of Hypothecair krediet!

Kom in actie en schrijf je snel in, dan ben je nog voor de zomer klaar met permanente educatie en kan je extra genieten van een welverdiende vakantie.


donderdag 05 april 2018

Uitnodiging gratis Future Days event van het CFD op 17 april 2018

De Commissie Financiële Dienstverlening (CFD) is dé brancheorganisatie voor de financieel dienstverlener in Nederland. Omdat CFD zelf midden in het adviesveld staat weet zij als geen ander wat er leeft onder het intermediair.

Dit jaar wil CFD u tijdens het event 'de Future Days' kennis laten maken met innovatieve producten en concepten, waarmee u uw concurrentiepositie kunt vergroten, maar bovenal uw dagelijkse werkzaamheden efficiënter en leuker maakt. Onder andere met het concept 'de Business Blueprint'.

De 'Future Days' biedt u naast kansrijke concepten ook een informele omgeving waar u met collega's onder elkaar van gedachten kunt wisselen en successen kunt delen. De toegang tot de Future Days is geheel gratis, waarmee dit het meest toegankelijke event van Nederland is, inclusief netwerk lunch en afsluitende borrel.


zaterdag 23 december 2017

Assurantieclub Zeeland op social media

Assurantieclub Zeeland is ook te volgen via diverse social media kanalen:

Volg ons!


dinsdag 05 december 2017

Laatste assurantieborrel 2017 met Maikel Harte

Afgelopen vrijdag 24 november hebben we traditiegetrouw  onze laatste assurantieborrel in “De Paerdestal” te Terneuzen gehouden, waarbij we weer veel leden hebben mogen verwelkomen.


donderdag 19 januari 2017

Wft PE Opleidingen

Inschrijvingen Assurantieclub Zeeland voor Wft PE Opleidingen vanaf heden geopend.

Voor meer informatie klik hieronder op lees verder.