maandag 09 juli 2018

Aanbod najaar PE & SEH via Assurantieclub Zeeland

Aanbod PE
Wij zijn trots dat tijdens de eerste ronde een slagingspercentage van bijna 100% is behaald. Schrijf je snel in voor de volgende 2 beschikbare data: 28 september en 8 november voor PE Schade Zakelijk en PE Inkomen via deze link:
•    PE Schade Zakelijk (inschrijven).
•    PE Inkomen (inschrijven).

Door te weinig aanmeldingen zijn andere sessies zoals basis, particulier en vermogen niet opnieuw ingekocht. Wilt u één van deze PE sessie toch volgen? Laat het ons weten via info@assurantieclubzeeland.nl. Indien er genoeg cursisten zich aanmelden is er alsnog kans dat er een extra PE sessie wordt gepland.

Voor al onze trainingen geldt dat u lid dient te zijn van Assurantieclub Zeeland. Bent u nog geen lid, maar wilt u een training volgen? Dan vragen wij u eerst om aan te melden en daarna kunt u de gewenste training boeken.

Aanbod SEH
Wij bieden onze leden een 4-tal dagen aan om 1, 2 of meer dagen de SEH cursus te volgen. Vanaf dit jaar mag je ook al 6 punten opbouwen voor het jaar 2019 dus kan er gekozen worden voor 3 dagen.

Hierdoor hebben wij gekozen voor een training via Lindenhaeghe en/of een training via MMK opleidingen, gegeven door Arnold Erhardt.

Optie 1
1 of 2 dagen training via Lindenhaeghe, locatie Versvliet te ‘s-Heer Abtskerke. € 175,- exclusief BTW all-in voor een dag. Minimum aantal deelnemers 15.

 • 23 oktober
  Onderwerp: Nieuw huwelijksvermogensrecht (PE categorie A, 6 punten)
 • 7 november
  Onderwerp: Vermogensovergang bij overlijden (PE categorie A, 6 punten)

Inschrijven voor Lindenhaeghe via deze link (inschrijven).

Optie 2
1 of 2 dagen training via MMK Opleidingen, locatie Versvliet te ’s-Heer Abtskerke.  € 225,- exclusief BTW all-in voor een dag / € 395,- exclusief BTW all-in voor 2 dagen. Geen minimum aantal deelnemers.

 • 25 oktober
  Onderwerp Nieuw huwelijksvermogensrecht (PE categorie A, 6 punten)

 • 1 november
  Onderwerp vaststellen aandeel eigenwoningschuld (PE categorie A, 6 punten)

Inschrijven voor MMK opleidingen per e-mail: info@mmkopleidingen.nl.

Voor al onze trainingen geldt dat u lid dient te zijn van Assurantieclub Zeeland. Bent u nog geen lid, maar wilt u een training volgen? Dan vragen wij u eerst om aan te melden en daarna kunt u de gewenste training boeken.

Fijne zomervakantie!

Terug