donderdag 28 februari 2019

Uitnodiging lezing: voertuigcriminaliteit

Assurantieclub Zeeland biedt, in samenwerking met De Zeeuwse, geheel kosteloos haar leden een lezing “voertuigcriminaliteit” aan.

Wat kunt u verwachten?
Wilt u op een interactieve manier bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van  voertuigcriminaliteit? Even de kennis opfrissen over de verschillende de VbV-SCM klasses? U krijgt daarvoor nu de gelegenheid! De Zeeuwse organiseert samen met de Assurantieclub Zeeland op 28 maart  een lezing over voertuigcriminaliteit en de beveiligingsmogelijkheden. Gerard van Warmerdam en Holger Roding praten u op die dag graag bij. De lezing is bedoeld voor leden van de Assurantieclub. Maar ook relaties van De Zeeuwse die geen lid zijn van de club, worden hierbij door ons van harte uitgenodigd.

De sprekers
Gerard van Warmerdam verricht sinds 1992 als toedrachtonderzoeker/specialist voertuigcriminaliteit, technische en tactische onderzoeken naar en aan voertuigen ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen, justitie, gerechtelijke macht, advocatuur en overige financiële dienstverleners. Hij zal in deze lezing uitgebreid aandacht besteden aan diefstalmethodes en het opsporen van gestolen motorvoertuigen. Alles voorzien van heel veel praktijkvoorbeelden.

Holger Roding is accountmanager & Insurance specialist bij Moving Intelligence, hij zoomt in op het nut van de beveiliging van auto’s, welke methodes hiervoor zijn en wat de verschillen tussen de verschillende beveiligingsklasses zijn.

Inschrijven
Leden en introducés graag aanmelden via deze link.

Datum & tijd
Donderdag 28 maart 2019 van 13.30 tot 16.15 uur.

Programma
13:00 - ontvangst
13:30 - start lezing Gerard van Warmerdam
15:00 - korte pauze
15:15 - start lezing Holger Roding
16:15 - netwerkborrel onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie
Brasserie de Panhoeve, Arendstraat 2 b,’s-Heer Arendskerke (website).

Sprekers
Gerard van Warmerdam (LinkedIn)
Holger Roding (LinkedIn)

Kosten leden & introducés
Kosteloos aangeboden door De Zeeuwse

Terug