zondag 13 oktober 2019

Nieuwe data PE opleidingen

Helaas hadden we niet genoeg inschrijvingen ontvangen voor onze PE sessies in oktober en december. Assurantieclub Zeeland biedt haar leden weer een nieuwe reeks met PE mogelijkheden aan in samenwerking met Lindenhaeghe.

PE via Lindenhaeghe
Voor Assurantieclub Zeeland is door Lindenhaeghe weer een speciaal gedeelte ingericht op de website: acz.lindenhaeghe.nl. Via het venster 'Zoek & Boek' navigeer je simpel naar de opleiding door middel van het intoetsen van de letters 'ACZ'. Selecteer vervolgens de gewenst opleiding. Wat goed is om te vermelden: 3 weken voor aanvang van de cursus wordt door Lindenhaeghe gekeken naar het aantal aanmeldingen. Vervolgens wordt besloten of de cursus doorgaat.

Dorpshuis Versvliet
Voor de training en examens is weer gekozen voor Dorpshuis Versvliet in ’s-Heer Abtskerke. Het is een modern centrum in een rustige omgeving met vrij parkeren. Ideaal om u daar voor te bereiden op het examen. Deze locatie is exclusief voor Assurantieclub Zeeland geaccrediteerd. Het adres is Van de Plasschestraat 33, 4444 AG ’s-Heer Abtskerke. Het telefoonnummer van het dorpshuis is 0113-312187

Overzicht

PE

Locatie : Dorpshuis Versvliet ’s Heer Abtskerke
Trainer : Lindenhaeghe
Kosten : PE + aansluitend examen, € 270,00 exclusief BTW (geen lunch)

Woensdag 5 februari 2020
8.30 uur PE schade zakelijk + aansluitend examen
13.15 uur PE inkomen + aansluitend examen

Donderdag 13 februari 2020
8.30 uur PE Vermogen + aansluitend examen
13.15 uur PE Hypothecair krediet + aansluitend examen

Donderdag 12 maart 2020
8.30 uur PE inkomen + aansluitend examen
13.15 uur PE schade zakelijk + aansluitend examen

Zodra cursusdata 5 februari en 12 maart voor schade zakelijk en inkomen vol zijn, plannen wij gelijk vervolgdata in.

SEH

SEH gaat definitief door! Voor de SEH dagen op 4 en 28 november (Lindenhaeghe) en 31 oktober en 8 november (MMK) zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Informatie over het SEH aanbod is terug te vinden in ons vorig nieuwsbericht hierover.

Terug