donderdag 16 september 2021

ALV & interactieve webinar vitale klanten en medewerkers

Hierbij nodigen wij jullie uit voor onze algemene ledenvergadering op 14 oktober 2021 met aansluitend een interactieve webinar: tips voor vitale klanten en medewerkers in samenwerking met de Federatie van Assurantieclubs.

Fysieke bijeenkomst 
We hebben gekozen voor een fysieke ALV én de interactieve webinar samen met elkaar te volgen. Er is gelegenheid om vanuit de zaal vragen te stellen via de interactive webinar. Er is een medewerker van a.s.r. Vitality aanwezig. Het is overigens ook mogelijk om alleen de webinar vanuit huis of kantoor te volgen.. 

Wat kan je verwachten tijdens de ALV?
Naast een terugblik op de afgelopen periode, wordt er ook gekeken naar de toekomst door verschillende leden van het bestuur. 

Wat kan je verwachten tijdens de interactive webinar?
Voorzitter van de Federatie, Bert Sonneveld, ontvangt Monique Piegza, medisch directeur bij Intermedes Advies en voormalig voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in particuliere Verzekeringszaken (GAV), en Joost Keizer, specialist inkomensverzekering bij a.s.r. Vitality en a.s.r. Inkomen nemen je mee in 'vitaal zijn'.

In dit webinar weet je binnen 1 uur wat er speelt op het gebied van ‘vitaal zijn’. En weet je hoe te handelen in gesprekken met en bij signalen van jouw medewerkers, collega’s of klanten. Want ‘vitaal zijn’ daar hebben we allemaal nog iets in te doen.

Werknemers, ondernemers en financieel adviseurs
Financieel adviseurs zijn ook óf ondernemers óf werknemers. En zullen dus ook zelf effect merken van de coronamaatregelen van het afgelopen anderhalf jaar.

En dan hoe om te gaan met hun klanten? Want zij adviseren niet alleen verzekeringen. Zij doen aan goed risicomanagement voor hun klanten en adviseren in hoofdlijnen over die risico’s en de preventie. Ook over het risico van zieke medewerkers, verminderen van langdurige afwezigheid en het voorkomen dat werknemers arbeidsongeschiktheid raken.

In het webinar worden onderstaande vragen/onderwerpen behandeld:

  • Wat is vitaliteit?
  • Wat kan een ondernemer, zzp-er en werknemer zelf doen om vitaal te worden?
  • Wat kan een werkgever doen voor vitale medewerkers?
  • Hoe kan een financieel adviseur zijn zakelijke klant ondersteunen in zijn keuzes?

Door voorbeelden uit de praktijk zullen kijkers en aanwezigen op onze fysieke bijeenkomst praktische handvatten krijgen.

Voor wie?
Dit webinar is met name bedoeld voor de adviseur van zakelijke klanten. Maar ook voor adviseurs die particuliere klanten goed willen informeren of adviseren over vitaliteit en financiële diensten en waar zijn klant op moet letten. Maar natuurlijk ook voor de financieel adviseur die handvatten wil hebben om zijn eigen vitaliteit te verbeteren.

Programma 14 oktober 2021
14.30 uur: Inloop / ontvangst met koffie
15.00 - 16.00 uur: ALV
16.30 - 17.30 uur: Interactive webinar
17.30 - 18.30 uur: Borrel

Locatie
Kloveniersdoelen
Achter de Houttuinen 30, 4331 NJ, Middelburg

Inschrijven
De bijeenkomst is geheel kosteloos en bij de fysieke bijeenkomst is er ruimte voor maximaal 40 personen. Om deze reden vragen wij u om zo spoedig mogelijk in te schrijven.

Aanmelden

Terug