donderdag 19 januari 2017

Wft PE Opleidingen

Beste Leden,

Eindelijk is het dan zo ver! U kunt vanaf nu inschrijven voor de Wft PE Opleidingen en examens.

Lindenhaeghe
Wij zijn hiervoor een samenwerking met Lindenhaeghe aangegaan, mede omdat velen van u daar ook een PA abonnement hebben. Als u op enige manier al bekend bent bij Lindenhaeghe is inschrijven erg gemakkelijk want u kunt dan van uw bestaande account gebruikmaken. Leden die nog op geen enkele manier bij Lindenhaeghe bekend zijn dienen een account aan te maken. Via deze link komt u rechtstreeks op het speciale deel van Assurantieclub Zeeland bij Lindenhaeghe uit. Hier kunt u uw keuze maken voor welke training en/of examen u zich wilt aanmelden. De opleidingen zijn herkenbaar door de toevoeging ACZ. Deze zijn alleen toegankelijk voor leden van Assurantieclub Zeeland!

Dorpshuis Versvliet
Voor de training en examens is gekozen voor Dorpshuis Versvliet in ’s-Heer Abtskerke. Het is een modern centrum in een rustige omgeving met vrij parkeren. Ideaal om u daar voor te bereiden op het examen. Deze locatie is exclusief voor Assurantieclub Zeeland geaccrediteerd. Het adres is “van de Plasschestraat 33, 4444 AG ’s-Heer Abtskerke”. Het telefoonnummer van het dorpshuis is 0113-312187.

U kunt kiezen uit een training met aansluitend examen, E-learning of enkel examen.

Voordeel voor u is dat u niet ver hoeft te reizen en dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke combiprijs.

Aantal sessies
We zullen zowel voor als na de zomer ruimschoots de gelegenheid bieden om in te schrijven voor de verschillende onderdelen. Zodra een sessie vol is zullen er nieuwe aangeboden worden. Het is de bedoeling om hier mee door te gaan tot uiterlijk december 2018. In 2019 zullen geen Wft PE opleidingen meer aangeboden worden.

Wij wensen u veel succes met het behalen van uw certificaat!

Bestuur Assurantieclub Zeeland

Terug